Teams

Specialisten in teamwork

Kom als team (weer) in jullie kracht met behulp van de paarden!

Samen met de paarden en jouw team, een dag(deel) buiten met en tussen de paarden! De aarde voelen, de paarden zien, de luchten ruiken en de omgeving tot jullie nemen op een fijne locatie. We nemen jullie graag mee in de schoonheid en de kracht van de paarden.

Kuddedieren

Paarden zijn van nature sociale dieren die in kleine groepen leven. De kudde geeft veiligheid. Er zijn meer ogen die opletten. Voor een paard is dit een belangrijke mechanismen om te overleven. En dat is zijn voornaamste doel: overleven. In de kudde is een duidelijke rangorde. Hoewel die voor ons niet altijd duidelijk is. Er is niet zo zeer één leider en één laagste in rang. De kudde is een hechte groep met zeer stabiele onderlinge banden. Om die in stand te houden, communiceren paarden met elkaar via hun houding, gezichtsexpressie, spierspanning, geuren en geluiden. Het gedrag van het paard in de communicatie is dus relatief complex. Voor paarden is het van groot belang dat ze soortgenoten kunnen zien, voelen, ruiken en horen. Experts in teamwork, dus!

Foto door Pixabay op Pexels.com

Verken jezelf en de mensen om je heen

Een team is voortdurend een dynamische plek van unieke personen samen. Dit betekent dat er veel gebeurt op de plek waar je veelal vaak bent en veel tijd doorbrengt. Ken je je teamgenoten (echt)? Hoe zijn jullie op elkaar ingespeeld? Hoe lang werken jullie al samen? Kennen jullie elkaars kwaliteiten? Waar liggen jullie wensen ten aanzien van ontwikkeling?

Beleef de ervaring

Binnen jouw dynamische team vinden voortdurend tal van communicatiestromen plaats en ieder lid doet dit op zijn eigen manier, zowel verbaal als non-verbaal! Door een teambuildingsdag (dagdeel) met behulp van paarden krijgen jullie inzicht in de communicatie- patronen binnen het team. Het verkrijgen van dit inzicht draagt bij aan bewustwording, verdieping en verbinding met elkaar en voor elkaar.


Ik&ik coaching breidt het aanbod uit in samenwerking met Equine And Human Coaching, gericht op teams en organisa- ties. Wij staan klaar om voor jullie een ‘teambuildingsdag’ te organiseren. Het aanbod van de inhoud van jullie dag wordt ingericht op de jullie wensen! We denken graag in mogelijkheden.

Wil jullie een teamsessie op maat?

Wij verzorgen een hele- of halve dag voor jou en jouw team, met eventueel lunch en met sessie precies op jouw doelen en team afgestemd. We denken graag in mogelijkheden. Ben je benieuwd of wil je meer weten?