Paardencoaching

Gun jezelf een moment van bewustwording

Zelfontwikkeling – ervaren – ontdekken – experimenteren –  reflectie – bewustwording.

Coaching met hulp van paarden is een ervaringsgerichte manier van coaching. Paarden geven jou directe, eerlijke en oordeelloze feedback in het moment. Je wordt je meer bewust van jezelf.

Je staat op het punt om te investeren in jezelf. Soms kom je op het punt in je leven waardoor je de behoefte hebt om aan de slag te gaan met jezelf, jezelf te ontwikkelen, inzicht te krijgen en dingen anders te doen dan je misschien wel al een leven lang op een bepaalde manier doet, beleeft en vorm geeft. Je kunt je in momenten onzeker voelen, het gevoel hebben dat bepaalde ervaringen steeds weer terug keren in je leven. Ook in de omgang met anderen zoals je partner, familieleden en in je werk kun je vast lopen. Heb je behoefte aan bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling en kom je er zelf niet uit? Dan is coaching met paarden iets voor jou!

Wat je als deelnemer bereikt is bewustwording. In een coachsessie wordt je in de gelegenheid gesteld om over jezelf en situaties uit het leven na te denken. Door middel van activiteiten die je met het paard uitvoerd ga je ervaren, voelen, reflecteren en wordt je je bewust. Activiteiten die worden ingezet tijdens een coachsessie staan als metafoor, voor een situatie uit jouw dagelijks leven. En wat is er mooier, dat je met hulp van de paarden je eigen oplossing(en) gaat ontdekken. Dit laatste is een krachtige uitwerking die deze ervaringsgerichte coachvorm te weeg kan brengen.

Veelal draag je je eigen oplossingen met je mee, maar weet je dit niet, of zit de oplossing in je onderbewustzijn. De paarden ondersteunen jouw, waardoor je vaak in het proces je eigen antwoorden vindt. Het antwoord staat dichtbij jezelf, je vindt (h)erkenning. Vaak is een eigen oplossing binnen je eigen bereik waardoor je tot zelfontwikkeling kan komen.

Wil je meer weten of vrijblijvend een afspraak maken, dat kan! Stuur een berichtje via de contactgegevens en ik neem contact met je op.