De sessies

Bij de paarden gaat mijn hoofd even uit

Je leven is druk, de dagen en de weken vliegen voorbij. Soms heb je misschien het gevoel meer geleefd te worden door alles om je heen, dan dat je je echt bewust bent van de kleine dingen van alle dag, je hebt er soms simpelweg de ruimte niet voor om die rust te pakken en tot bezinning te komen. Soms is het leven in de status van overleven beland. En dan wordt het nu tijd voor jou!

Bij de paarden wordt je in de gelegenheid gesteld om vanuit je hoofd naar je hart te komen. Hoe vaak bemerk je dat er talloze gedachten door je hoofd heen gaan? Hoe fijn is het dat je met hulp van paarden weer kunt leren voelen. Door middel van de coachsessies wordt je in de gelegenheid gesteld om samen met het paard activiteiten uit te voeren die metafoor staan voor situaties uit jouw dagelijks leven. Het paard geeft je binnen deze coachsessie eerlijke, oordeelloze feedback, waardoor jij van inzichten wordt voorzien en je bewust wordt. Bewustwording is nodig voor een volgende stap, en dan kan zijn om dingen in het leven anders te doen. De invulling van wat dat precies is, dat is enorm breed. Paardencoaching kan daarom ook voor veel mensen zeer verrijkend zijn! Ik nodig je uit om te komen ervaren wat paarden voor jou kunnen betekenen.

Herken je jezelf in onderstaande coachvragen?

  • Wil je meer in je eigen kracht komen te staan?
  • Wil je ervaren hoe het is om grenzen te stellen voor jezelf en naar je omgeving?
  • Heb je moeite in de omgang met mensen of bepaalde persoonlijkheden?
  • Wil je bewuste(re) keuzes maken?
  • Heb je behoefte aan inzicht of verandering?
  • Wil je met een positieve blik naar de toekomst kijken?
  • Wil je meer uit je hoofd, in je hart leren leven?

ik&ik, iets voor jou?

Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken. In de kennismaking maak je kennis met de locatie, mijzelf en de paarden waarmee ik werk. Samen bespreken we waar jouw coachvraag over gaat en waar je mee aan de slag wilt.

ik&ik, de sessies

Elke coachsessie is weer anders en elke ervaring anders. Het gaat niet om de oorzaak of de inhoud van het probleem, maar om het inzicht en de manier om een patroon te kunnen doorbreken.

ik&ik en de Westfriese wei

Ik&ik coaching werkt samen met de paarden van Stal Liza. Deze vaste coach locatie biedt alles wat er nodig is. Stal Liza is een ruime en gezellige manege vlakbij Hoorn.

Het aanbod

ik&ik coaching sluit aan bij jou behoefte. Je kunt kiezen voor een kuddewandeling, een coachsessie of een arrangement, meer weten?

Kudde wandeling

Een wandeling tussen de paarden om samen te onderzoeken wat ik&ik voor jou kan betekenen.

€ 25.-

ik&ik coaching sluit aan bij jou behoefte. Je kunt kiezen voor een kuddewandeling, een coachsessie of een arrangement, meer weten?

Westfriese weidesessie

In een coachsessie ga je ervaren en ontdekken! Samen met het paard krijg je de gelegenheid om te experimenteren en jezelf te ontdekken.

€ 90.-

ik&ik coaching sluit aan bij jou behoefte. Je kunt kiezen voor een kuddewandeling, een coachsessie of een arrangement, meer weten?

Ruiterpad arrangement

Een arrangement bestaat uit drie losse coachsessies. Hierbij hebben we meer tijd om te werken aan jouw vraagstukken.

€ 250.-

Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Gecertificeerd Equine Assisted Coach, aangesloten bij het KREACT (kwaliteitsregister) en het CAT (collectief alternatief therapeuten). Geregistreerd bij het SKJ (stichting kwaliteitsregister jeugd).