Het aanbod

Bij de paarden gaat mijn hoofd even uit

Elke coachsessie is weer anders en elke ervaring is anders…

Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken. In de kennismaking maak je kennis met de locatie, mijzelf en de paarden waarmee ik werk. Samen bespreken we waar jouw coachvraag over gaat en waar je mee aan de slag wilt.

Jouw eerste coachsessie starten we met een intake waar we de belangrijkste gegevens met elkaar doornemen. Zodat we van elkaar weten wat we kunnen verwachten. Daarna volgt de coachsessie samen met het paard.

Stijgbeugel, een enkele coachsessie, duurt ongeveer een uur. En is samen met 1 paard. In een enkele uitzondering worden er twee paarden in een sessie ingezet. In deze sessie wordt je in de gelegenheid gebracht om samen met het paard een activiteit uit te voeren die passend is bij jou coachvraag. Een activiteit staat veelal metafoor voor een situatie uit jou dagelijks leven. Samen met paard kun je aan de hand van een activiteit ervaren, experimenteren en reflecteren. Deze stappen doorlopen zorgen voor bewustwording. En bewustwording heb je nodig om tot ontwikkeling en (blijvende) verandering te komen.

De ontwikkeling van een mens is een proces, het duurt een mensenleven en is oneindig. We spreken af, zo lang als jij dat wenst. Het kan ook zijn dat er een periode tussen zit en dat je het vervolgens weer op wilt pakken. Kortom jouw coachingstraject duurt zolang als jij dit nodig hebt, en wordt volledig afgestemd naar jouw behoefte. 

Ook is er de mogelijkheid om 3 coachsessie in een arrangement af te spreken, het ruiterpad arrangement! Dit zijn drie losse coachsessies, gezamenlijk bepalen we het tijdspad van jouw ruiterpad.

We hebben de mogelijkheid om de coachsessie in de Westfriese weide plaats te laten vinden, maar er zijn ook andere mogelijkheden op de locatie van Stal Liza. Een coachsessie is altijd met het paard maar nooit er op!

Omdat we met en bij de paarden zijn is het belangrijk dat je goede schoenen draagt, het is fijn als ze tegen een stootje kunnen en een beetje vies mogen worden (vooral op regenachtige dagen).  Draag kleding die past bij de weersomstandigheden van jouw coachmoment. De coaching met paarden is immers altijd buiten!

Ben je nieuwsgierig en wil weten wat paarden voor jou kunnen betekenen, maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Kennismaken

Heb je nog vragen of wil je eerst even kijken? Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken.

Wil je kennismaken met ik&ik paardencoaching en de paarden, maak je afspraak voor een kuddewandeling.

Kudde wandeling

Een wandeling tussen de paarden van Stal Liza om te ontdekken en te bespreken waar jou behoefte ligt. Daarnaast is er ruimte om al je vragen te beantwoorden. Deze wandeling is ongeveer een half uur en uiteraard staan de koffie & thee klaar!

€ 25.-

Losse coachsessie in de Westfriese wei

Een coachsessie met het paard in de Westfriese weide van Stal Liza. Een coachsessie duurt ongeveer een uur. Je wordt in de gelegenheid gesteld om met je coachvraag aan de slag te gaan.

€ 80.-

Een ruiterpad arrangement zijn drie losse coachsessies waarin je optimaal kan profiteren van het verkrijgen van inzichten.

Ruiterpad arrangement

Een arrangement bestaat uit drie losse coachsessies. Hierbij hebben we meer tijd om te werken aan jouw vraagstukken. Per keer zullen we afstemmen wat er voor jou op dat moment nodig is.

€ 225.-