Paardenkracht

Paarden leven in het moment van nu. Daarnaast reageren paarden op de signalen vanuit jou, de deelnemer. Gevoelens van verdriet, twijfel, angst maar ook blijdschap, opluchting en kracht voelen ze haar fijn aan. Op al deze menselijke eigenschappen en uitingen van gevoelens reageert paard. Deze uitwisseling tussen paard en mens maakt coaching met paarden van betekenis en veelal waardevol. Om gewoontes en patronen te doorbreken kun je samen met het paard experimenteren. Want het paard reageert op jou, in het moment, op alle signalen die jij uitstraalt. Een zuiver antwoord van het paard zal volgen. Naast deze zuiverheid in antwoorden, leven paarden zonder oordelend te zijn. Ze kijken niet naar hoe je eruit ziet of wat je gisteren hebt gedaan. Paarden geven je feedback zonder oordeel.

Liefs, de kudde van ik&ik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s